• Kelder

Prachtig huis te koop in Bad Aussee te Oostenrijk. Met extreem luxe wellness in de kelder

In deze luxe woning kunt u echt ontspannen: u beschikt in de kelder immers over een uiterst ruime en complete wellness ruimte met luxe faciliteiten. Ook vindt u hier een extra gastenverblijf inclusief badkamer en suite. De ‘machinekamer’ en de facilitie ruimte maken de kelder compleet.

Echt ontspannen in uw eigen wellnessruimte

Loop vanuit de hal even rechtdoor en u ontdekt de parel van dit luxe huis: de wellness ruimte van 130 vierkante meter. Deze grote ruimte bevat een sauna en een turksstoombad. In de doucheruimte kunt u kiezen uit vier verschillende douches: 2 stort douches en 2 massage douches.

  • 03
  • 04
  • 05
  • 01
  • 02

Heerlijk ontspannen na de sauna? Neem dan plaats op de ligbedden. De ruimte is voorzien van een beamer zodat u op uw gemak TV of een film kunt bekijken. Uw favoriete muziek klinkt via de speakers. De houtkachel zorgt voor een heerlijke warmte en werkt uiteraard ook nog eens sfeerverhogend.

  • 01
  • 02
  • 03

Slaapkamer met badkamer en suite voor uw gasten

Grenzend aan de hal treft u een extra slaapkamer met een badkamer en suite voor uw gasten. Uiteraard van alle gemakken voorzien. Inclusief douche, wastafel en een toilet.

01
02
03
04

Facilitie ruimte

In de hal treft u aan de rechterkant de facilitie ruimte. Een ideale ruimte voor de wasmachine en droger. Hier staat ook een extra koelkast voor het koelen van wijn en bier. Als u doorloopt komt u in een ruimte voor de opslag van wijn en boodschappen.

01
02
03

Machinekamer en techniek

In de kelder is ook de machinekamer. Het huis is voorzien van een modern ventilatiesysteem en van aardwarmte. Hierdoor heeft u een zeer lage energie rekening. Het gehele huis heeft vloerverwarming. U vindt dus nergens stoffige radiatoren die lastig schoon te maken zijn. Wel net zo gemakkelijk.

01
02

Extreem luxe woning te koop in Bad Aussee.
Wilt u het huis bezichtigen?

Meer foto’s van de wellness ruimte, de gastenkamer, de facilitie ruimte en de techniek

Bekijk de foto’s van de kelder van dit extreem luxe huis in Bad Aussee

Hal
Sauna
Ontspannen
Badkamer
Badkamer
Badkamer
Badkamer
Badkamer
Badkamer
Badkamer
Sauna
Ontspannen
Sauna
Sauna
Hal