Extreem luxe huis te koop met x m2 grond in Bad Aussee te Oostenrijk. Vraagprijs: 1,6 mln.

Buiten leven in Oostenrijk: een prima keuze. Deze luxe woning heeft een ruime tuin met een prachtig terras. Zonnen, zwemmen, borrelen bij de open haard en genieten van een prachtig uitzicht. Aan u de keuze ...

Altijd buiten

Altijd buiten

Genieten doet u ook buiten de woning. Vanuit twee verschillende serres met openslaande deuren loopt u zo het grote terras op. Het terras is van leisteen en voorzien van verlichting. Hierdoor is het huis ‘s avonds erg mooi verlicht. Prachtig als u buiten op uw terras geniet van mooie zomeravonden.


Buiten haard

Buiten haard

Natuurlijk kunt u buiten een vuurtje maken. In het terras is een uitsparing gemaakt om een kleine open haard op te zetten. U zit heerlijk bij het vuur. Niet alleen in de zomer, maar ook kerst of oud & nieuw.


Voldoende ruimte voor een zwembad

Voldoende ruimte voor een zwembad

De tuin heeft ruimte genoeg voor een (mobiel) zwembad. In de zomer staat hier een zwembad van 5 meter doorsnee. Zien de aangename temperatuur is afkoeling meer dan welkom. De tuin vraagt weinig onderhoud: regelmatig grasmaaien is aan te raden.


Ruime garage

Ruime garage

In de wintermaanden kan er erg veel sneeuw vallen in Bad Aussee. Hiervoor is een sneeuwfrees om de oprit sneeuwvrij te houden. Deze sneeuwfrees staat in de ruime garage waar u natuurlijk ook uw auto kunt parkeren.

Extreem luxe woning te koop in Bad Aussee.
Wilt u het huis bezichtigen?

Foto’s van de prachtige tuin met terras, de haard en garage

Bekijk de foto’s van de tuin van uw tweede huis in Bad Aussee

Terras
Terras
Garage
Garage
Garage
Terras
Haard
Uitzicht
Uitzicht
Uitzicht
Zwembad
Garage
Terras